Kedves vásárlóink! Weboldalunkon jelenleg árváltoztatás történik, így legyen kedves az Önhöz legközelebbi területi képviselőnkkel egyeztetni az árakat. Köszönjük a türelmét!

Íves díszcsomagoló

MERÍTETT ÍVES DÍSZCSOMAGOLÓ: Az íves merített, vagy más néven íves gyűrt csomagolópapírjaink között a szivárvány összes színe megtalálható. Egyszínű és úgynevezett batikolt festési eljárással készült termékeink alacsony ára és változatossága miatt széles célközönséget szolgálnak ki, így könnyen válnak a vevők kedvenc termékévé.  (ezen belül 44 különböző színű termék)

VÍZHATLAN ÍVES DÍSZCSOMAGOLÓ: A vízhatlan csomagolók elengedhetetlen csomagolási formává nőtték ki magukat - leginkább a virágkötészet területén. Változatos mintakészletünknek köszönhetően mind az egyszerűbb, mind a legkülönlegesebb, legegyedibb minták kedvelői is könnyen megtalálják a számukra legmegfelelőbb íves vízhatlan csomagolót. (ezen belül 20 db különböző termék)

IMPORT MŰNYOMÓ ÍVES DÍSZCSOMAGOLÓ: Az íves import műnyomó csomagolópapírjaink a díszcsomagoló papírjaink közül a legszélesebb mintaválasztékkal rendelkeznek: legyen szó akár esküvőről, gyermeknapról, karácsonyról, vagy csak egy egyszerű születésnapról, bárki megtalálhatja a szerettei személyiségéhez leginkább illő mintát, okozva így felejthetetlen pillanatokat. (ezen belül 25 db termék) 

DISNEY ÍVES DÍSZCSOMAGOLÓ: A legaranyosabb Disney díszcsomagolók a legkisebbek ajándékát is tökéletessé tudják varázsolni, így alkotva maradandó élményt számukra. A különböző Disney mesefiguráknak köszönhetően éppúgy könnyen lehet találni ajándék csomagolópapírt kisfiúnak, kislánynak, újszülöttől 18 éves korig – vagy akár azoknak a felnőtteknek is, akik a szívükben örökre gyermekek maradtak.

ÍVES DÍSZCSOMAGOLÓ – F: Gondoljunk a férfiakra is. Válogasson számos férfias csomagolópapírjaink közül és találja meg az alkalomhoz legmegfelelőbbet. Okozzon velünk örömet. 

ÍVES DÍSZCSOMAGOLÓ – K: Változatos mintakészletünknek köszönhetően mind a letisztultabb, mind a legkülönlegesebb, legegyedibb minták kedvelői is könnyen megtalálják a számukra legmegfelelőbb díszcsomagolót, hogy meghittebbé varázsolják az ünnepet.

CELOFÁN ÍVES DÍSZCSOMAGOLÓ: A 2 méretben megvásárolható víztiszta, illetve mintás csomagolók a nagyobb méretű ajándékot, virágok, ajándékkosarak csomagolására alkalmasak. Csomagonként 50 ívet tartalmaznak. (ezen belül 3 db termék)

METÁL ÍVES DÍSZCSOMAGOLÓ: A metál íves díszcsomagoló színes mintaválasztéka biztosítja az Ön számára az alkalomhoz megfelelő mintát. (ezen belül 9 db termék)

Bővebben

Nézet:
Mutat:
Rendezés:
Oldal:

1

Import műnyomó íves díszcsomagoló


Merített íves dízscsomagoló


Celofán íves díszcsomagoló


Metál íves díszcsomagoló


Vízhatlan íves díszcsomagoló


Oldal:

1

Nézet:
Mutat:
Rendezés:
Oldal:

1